Grafhorstenaren

Er is een begin gemaakt met het opbouwen van een bestand over Grafhorst. Het is de bedoeling dat hierin zoveel mogelijk gegevens over de personen die ooit in Grafhorst woonden worden opgenomen. We zijn begonnen met de geboorten uit de periode 1811 tot 1912. Deze gegevens worden zo volledig mogelijk opgenomen, bijvoorbeeld ook getuigen. Aanvulling kan vervolgens plaatsvinden met diverse gegevens zoals bevolkingsregisters, foto’s, verhalen, etc.

Voor deze enerzijds omvangrijke, maar anderzijds boeiende klus zoeken we nog leden die zich hiervoor willen inzetten. De beschikking thuis over een PC met internetaansluiting is voldoende. Met name de leden uit Grafhorst roepen we op om, indien u belangstelling hebt voor familieonderzoek, zich hiervoor aan te melden.